Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy 2023, amânată pentru prima dată în ultimele două decenii

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, echivalentul Premiilor Oscar pentru televiziune, a fost amânată în 2023. Anunțul a venit chiar de la organizatori, care spun că au luat decizia ținând cont de greva de la Hollywood.

Mișcarea de protest a actorilor, regizorilor și scenariștilor de la Hollywood, prin care cer să primească mai mulți bani pentru munca lor, paralizează domeniul de mai bine de 100 de zile.

Când o să aibă loc, de fapt, Gala Premiilor Emmy 2023

Ceremonia Premiilor Emmy ar fi trebuit să aibă loc pe 18 septembrie 2023. Situația încordată a obligat la mutarea acesteia la jumătatea lunii ianuarie 2024, anunță Fox și Television Academy.

„Suntem încântaţi să anunţăm că cea de-a 75-a ceremonie a Emmy Awards va fi difuzată luni, 15 ianuarie 2024”, a declarat un purtător de cuvânt al postului de televiziune Fox, care difuzează gala.

Acesta este cel mai important eveniment din industria audiovizualului care este afectat până în prezent de greva actorilor, scenariștilor și regizorilor de la Hollywood, prima lor revendicare comună din istoria industriei din ultimii 63 de ani.

Ultima dată, ceremonia de decernare a Premiilor Emmy a fost amânată acum mai bine de două decenii, mai exact în 2001, în urma atentatelor din 11 septembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE