Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Publicat de: Euronews

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a creat controverse în mediul online după ce a purtat un set de bijuterii în valoare de 12.000 de euro, la un eveniment din Germania la care a participat împreună cu președintele României.

Carmen Iohannis a fost fotografiată purtând un colier și un inel din aur alb cu diamante realizate de creatori români. Potrivit Administrației Prezinențiale, la ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora.

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă. Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective, mai precizează Administrația Prezindețială.

Compania Malvensky Corporation SRL, operatorul brandului de bijuterii Malvensky, a publicat duminică pe contul său oficial de Facebook un mesaj în care și-au exprimat mulțumirea, însoțit și de trei fotografii cu Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis.

”Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă", se arată în postarea care însoțește imaginile cu Prima Doamnă.

Fotografiile postate de compania Malvensky Corporation SRL pe Facebook sunt similare cu unele dintre fotografiile postate de Administrația Prezidențială de la ceremonia din Germania, dar nu sunt identice. În imaginile postate de compania Malvensky Corporation SRL, Carmen Iohannis poartă două bijuterii disponibile pe site-ul oficial al companiei: un inel Monte Carlo, din aur alb de 18 karate, cu diamante albe, în valoare de 12.500 lei, și un colier Monaco, din aur alb de 18 karate, cu diamante albe, în valoare de 48.000 lei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE