Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Campanie inedită de strângere de fonduri. Românii pot dota și echipa Spitalul de Copii construit din donații

Românii vor putea echipa și dota Spitalul de copii construit de Dăruiește Viață. Campania are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru funcționarea spitalul - de la echipamente medicale, la consumabile și piese de mobilier, potrivit unui comunicat de presă.  

Care este mecanismul de funcționare?

Oamenii trebuie să acceseze aplicația Tazz, iar din secțiunea Magazine pot alege din oferta Dăruiește Viață produsele pe care vor să le doneze, de la jucării pentru copii, stickere pentru pereți, la instrumental medical, măsuțe pentru blocul operator și chiar consumabile de tipul mănuși, seringi etc. Produsele sunt virtuale, achiziția lor însemnând de fapt o donație pentru inițiativa #NoiFacemUnSpital.

Opțiunile disponibile de donație încep de la 5, 10, 100 lei și  urcă până la 100.000 lei. Toate fondurile strânse din comenzile realizate în aplicație vor fi direcționate către Dăruiește Viață.

”De câte ori în viață poți spune că ai echipat un Spital? Sau că ai participat la dotarea unui Spital de copii? Este încă o premieră pe care Dăruiește Viață o aduce cu inițiativa #NoiFacemUnSpital, pe lângă multiplele premiere la nivel de infrastructură medicală și condiții de tratament create în Spitalul construit exclusiv din donații și sponsorizări,” a transmis Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață, printr-un comunicat de presă.

Campania își propune să strângă 150.000 de euro din cei 5.2 mil euro + TVA estimați ca fiind necesari pentru echiparea Spitalului. Inițiativa #NoiFacemUnSpital a Asociației Dăruiește Viață este cea mai mare inițiativă de implicare socială din România și primul spital de copii construit de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE