Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

București | „Life Will Win”, concert caritabil pentru strângerea de fonduri pentru Ucraina

Concertul caritabil de la Bucureşti are loc în această seară, de la ora 19.00, în Piaţa „George Enescu”. Bucureştiul se alătură oraşelor europene care găzduiesc turneul european „Life Will Win”, eveniment caritabil cu scopul strângerii de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalelor din Ucraina şi pentru sprijinirea artiştilor ucraineni.

Participarea la eveniment este liberă. În timpul evenimentului se pot face donaţii prin scanarea unui cod QR. Toate fondurile strânse în timpul concertelor vor fi donate pentru acoperirea nevoilor umanitare ale Ucrainei.

Pe scenă vor evolua artişti cunoscuţi, nu doar în Ucraina, ci şi dincolo de graniţe: MONATIK, Vopli Vidopliasova, Pianoboy, Wellboy, Alina Pash şi alţii, iar cei prezenţi vor putea asculta cele mai emoţionante melodii din "Evening Quarter" interpretate de actorii Kvartal 95 Studio, o celebră companie ucraineană, creatoare a numeroase programe umoristice foarte apreciate.

Turneul „Life Will Win” se desfăşoară în principalele pieţe ale unor mari capitale sau oraşe europene din Polonia, Cehia, Austria, Germania, Italia sau Spania, care vor deveni spaţiu de manifestare pentru muzica şi cultura ucraineană, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti.

Următoarele locații ale turneului Life Will Win

  • Berlin (Germania) - 20 iunie,
  • Florenţa (Italia) - 21 iunie,
  • Madrid (Spania) - 22 iunie,
  • Cascais (Portugalia) - 23 iunie.

Turneul a debutat în Polonia, la Varşovia, cu două concerte, în 10 şi 12 iunie, şi a strâns până acum mii de oameni.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE