Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Britanicii spun că Prințul Harry este lipsit de respect. Oamenii, revoltați după dezvăluirile despre Casa Regală

Locuitorii capitalei britanice califică ultimele dezvăluirile făcute de prințului Harry despre monarhia britanică, în cadrul interviurilor înainte de lansarea cărții autobiografice,drept lipsă de respect pentru Casa Regală. Cartea întitulată “Spare” urmează să fie lansată pe 10 ianuarie.

Londonezii spun că dacă regina Elisabeta ar fi fost în viață, aceste interviuri ar fi fost în stare să o supere.

„Sunt tristă că regina a murit. Dacă ar trăi și ar auzi toate astea, ar fi foarte supărată. Nu pot să înțeleg de ce Charles nu a spus încă nimic. Este pur și simplu, este pur și simplu ridicol”, spune o femeie.

„Cred că modul în care au procedat (Prințul Harry și Meghan Markle) este destul de lipsit de respect, având în vedere că este vorba despre familia lor. Nu am nimic împotriva lor personal. Dar cred că există un anumit respect pe care îl ai față de familia ta, mai ales atunci când este în atenția publicului. Și simt că l-au diminuat cu certitudine”, a spus o alta.

„Știind că Meghan Markle provine dintr-un anumit mediu, i-am urmărit serialul de televiziune “ Suits”, și multe alte lucruri, am avut o atitudine favorabilă pentru ea. Dar acum, că lucrurile devin un pic mai murdare, sunt parțial de partea celor care nu o susțin atât de mult”, a mai spus o femeie.

Scandalul lui Harry, mediatizat de presa britanică

Iar Jurnalista britanică Eve Pollard este de părere că presa britanică acordă prea multă atenție interviurilor Prințului Harry.

„Ei bine, părerea mea din ultimele patru zile este cât de teribil de tristă este toată această situație. Și într-adevăr ce pierdere de timp. Tot vine cu acuzații. De ce să nu pleci să trăiești în America, dacă vrei să fii fericit și să faci ce vrei?”, a menționat Eve Pollard, jurnalist britanic.

Dezvăluirile prințului Harry au scandalizat societatea britanică. El i-a acuzat pe membrii familie regale că s-au „culcat cu diavolul” pentru a avea o imagine favorabilă în presă. El a vorbit și despre “îngrijorările” unor membri ai Casei Regale privind culoarea copilului lui, dar și că ar fi ucis mai mulți talibani în timpul războiului din Afganistan. Casa regală nu a comentat deocamdată declarațiile prințului Harry. La râdul său, prințul spune că dezvăluirile sale nu sunt un atac la adresa monarhiei și nici o încălcare a codului privind viața privată a familiei regale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE