Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Bilet de sănătate'', la Cluj: O călătorie gratuită cu autobuzul pentru 20 de genuflexiuni

Clujenii pot călători gratuit pe mijloacele de transport în comun contra 20 de genuflexiuni pe care să le execute în două minute, transmite Agerpres.

„Biletul de Sănătate a revenit la Cluj. Călătorii, provocaţi la genuflexiuni pentru un bilet de bus gratuit. „Biletul de Sănătate”, proiectul sportiv dedicat comunităţii, care a avut un succes peste aşteptări, a revenit marţi, 20 septembrie, la Cluj-Napoca. Este cea de-a treia fază a programului iniţiat de Sports Festival, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca şi al Consiliului Local. Călătorii pot, din nou, să obţină un bilet de autobuz gratuit în schimbul a 20 de genuflexiuni, executate în maxim două minute", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Tichetele de călătorie astfel obţinute vor fi valabile șapte zile de la data emiterii

Potrivit sursei citate, automatul care citeşte mişcările şi emite biletele de sănătate a fost reamplasat în staţia de autobuz Memorandumului Sud din Cluj-Napoca, iar tichetele de călătorie astfel obţinute vor fi valabile șapte zile de la data emiterii, pentru orice călătorie în reţeaua de transport public urban din municipiul Cluj-Napoca.

„Suntem bucuroşi să revenim cu Biletul de Sănătate, un proiect cu mare priză la public, prin care am determinat atât de multă lume, de toate vârstele, să facă mişcare. De altfel, aceasta este şi misiunea noastră: de a inspira oamenii să facă mişcare, să descopere ce sport li se potriveşte şi să lase acel sport să le transforme viaţa. Îi provocăm din nou pe clujeni să obţină bilete şi o porţie de sănătate", a declarat directorul executiv al Sports Festival, Mirel Alexa, conform comunicatului.

Proiectul „Biletul de Sănătate" este iniţiat de Sports Festival


Proiectul „Biletul de Sănătate" este iniţiat de Sports Festival, cu sprijinul financiar al Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, dezvoltat de Life is Hard şi în parteneriat cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

„Biletul de Sănătate este un proiect dedicat comunităţii care îmbină tehnologia cu mişcarea şi prin care se creează o legătură directă între activitatea fizică şi beneficiul simbolic primit. Exerciţiile alese sunt uşor de realizat de oricine şi au un aport benefic major pentru persoana care introduce mişcarea în rutina zilnică", se mai arată în comunicat. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE