Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Bărbați pe Mătăsari: Ce artiști urcă pe scenă la festivalul urban din București dedicat bărbaților

O stradă din București a devenit scena bărbaților pasionați de artă, meșteșug și business. După festivalul urban Femei pe Mătăsari, a venit rândul bărbaților să-și expună talentele pe aceeași stradă.

Evenimentul cultural ține două zile și are scopul să promoveze oameni care, prin propriile pasiuni, fac din țara lor un loc mai frumos. De la designeri vestimentari până la sculptori, toți bărbații creativi și-au găsit loc pe Mătăsari.

”Noi, bărbații, facem înghețată la butoi cu gheață și sare. Am vrut să le aducem bucureștenilor tradiția, să le arătăm cum se făcea odinioară înghețata la butoi. Astăzi am făcut înghețată cu ciocolată, pentru că, în general, bărbații sunt mâncători de ciocolată neagră. Este o ciocolată simplă, de casă. Îi așteptăm pe bucureșteni la Bărbați pe Mătăsari”, spune Andrian Mengheș, producător înghețată, prezent la Festival.

”În general, oamenii pun întrebări despre ce mănâncă și apreciază lucrurile de calitate. Produsul nostru a prins destul de bine aici, la Festival. Însă nu doar aici, ci în general unde mergem”, mai precizează acesta

Evenimentul Bărbați pe Mătăsari va fi deschis până duminică la miezul nopții și are loc pe strada cu același nume, în perimetrul cuprins între imobilele de la nr. 1 la nr. 43, lăsând liberă zona din dreptul Bisericii Iancu Vechi Mătăsari.

Sâmbătă urcă pe scenă, de la ora 17.30, Corina Sîrghi și Cătălin Răducanu, Dl. Goe, Gabriel Cotabiță și Danaga.

Duminică, vor urca pe scenă, de la ora 17.00, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Firma și Pixar Stelar.

Se va restricţiona traficul rutier pe str. Mătăsari, perimetrul cuprins între strada Matei Voievod şi Bulevardul Pache Protopopescu, de sâmbătă, ora 6.00, până duminică, ora 23.00, precum şi pe străduţele care acced către strada Mătăsari.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE