Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO | Avion de mici dimensiuni prăbușit în județul Giurgiu. Cele două persoane aflate la bord au murit

Două persoane au murit după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbușit într-o pădure din județul Giurgiu. Potrivit surselor Euronews România, este vorba despre un bărbat și o femeie, iar trupurile celor doi au fost găsite carbonizate.

Criminaliștii fac cercetări la fața locului. Este vorba despre un avion de agrement, din primele informații, care ar fi decolat de la aerodromul Clinceni și survola zona. Avionul a fost dat dispărut prin două apeluri la 112.

„Apel 112 - Giurgiu - localitatea Letca Nouă - aeronavă de mici dimensiuni posibil prăbuşită. Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 ambulanţă SMURD şi 1 ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 maşină de stingere şi 1 ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAv", a transmis IGSU.

Raed Arafat: „Două persoane au fost confirmate decedate”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a oferit în exclusivitate pentru Euronews România detalii cu privire la starea celor două persoane care se aflau în aeronavă.

„Se confirmă că au fost două persoane în avionul respectiv, care s-a prăbușit în apropierea aeroportului de unde a decolat. Două persoane au fost confirmate decedate de echipele noatre, care au ajuns acolo. Deci noi am trimis la momentul la care s-a aflat, echipaje de la ISU și de la ambulață Giurgiu, plus echipaje de la ISU Teleorman, plus un elicopter SMURD care a fost trimis acolo. Din pacate, echipajele noastre nu au mai avut ce să facă din punctul de vedere al salvării de vieți. Acest caz va fi preluat de autoritățiile care vor investiga ce s-a întâmplat”, a transmis Raed Arafat.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE