Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

UPDATE Atentat cu bombă într-o moschee din Pakistan. 95 de persoane au murit și 221 au fost rănite

Publicat de: Euronews

UPDATE Autoritățile pakistaneze, citate de The Washington Post, au anunțat că 95 de persoane au fost ucise și 221 rănite în explozia puternică produsă luni în interiorul unei moschei din Peshawar, oraş din nord-vestul Pakistanului.

Deflagraţia a fost rezultatul unui atentat sinucigaş cu bombă, dar ancheta este în desfăşurare, a explicat poliţia din Peshawar, care a precizat că incidentul a avut loc în timpul rugăciunii musulmane de după-amiază.

Deocamdată atentatul nu a fost revendicat.

În moschee se aflau 260 de persoane în momentul exploziei

Moscheea se află în apropierea unei clădiri a poliţiei şi în interiorul lăcaşului de cult se aflau circa 260 de persoane în momentul exploziei.

„S-a întâmplat în timpul rugăciunii. O clădire cu două etaje s-a prăbuşit”, a declarat un martor pentru canalul local de televiziune Geo TV.

Potrivit poliţiei locale, bilanţul deceselor ar putea creşte întrucât mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături.

„O parte a clădirii a căzut şi credem că mai multe persoane se află sub dărâmături”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Peshawar, Sikandar Khan.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE