Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac armat în Grecia. Trei persoane au murit, printre care și proprietarul unei companii, iar atacatorul s-a sinucis

Un bărbat înarmat a deschis focul în sediul unei companii de transport maritim din suburbiile Atenei, Glyfada, și a ucis patru persoane, potrivit AFP.

Atacul a avut loc luni, în jurul orei 10:20, când atacatorul a intrat în grabă în acea clădire și a ucis doi bărbați și o femeie. Ulterior, el s-a baricadat într-un birou, dar a fugit apoi la subsol și "poliția l-a găsit împușcat, cu arma lângă el".

Atac armat în Grecia

Bărbatul s-ar fi sinucis, conform unei surse din poliție, care spune că au fost evacuate și două femei care au fost închise de atacator într-o toaletă. El ar fi dorit să le țină ostatice.

Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită, dar poliția elenă susține că el fusese angajat al acelei companii, care are sediul în Glyfada, dar fusese concediat. El ar fi de origine egipteană, potrivit Ekathimerini. Conform agenției Anadolu, el avea 70 de ani.

Printre victimele atacului din Glyfada au fost și proprietarul companiei de transport maritim, în vârstă de 67 de ani, dar și coproprietarul și managerul, a declarat agenția de presă de stat AMNA.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE