Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac armat în Canada. Un bărbat a început să împuște mai mulți oameni ai străzii

Publicat de: Mirabela Vasile

Un bărbat a atacat luni mai multe persoane fără adăpost într-o suburbie din Vancouver, a raportat poliția canadiană, spunând că un suspect a fost plasat în arest.

Cele mai multe dintre împușcături au avut loc în centrul orașului Langley, un oraș cu 26.000 de locuitori, la aproximativ 48 de kilometri sud-est de Vancouver. O altă împușcătură a avut loc în localitatea vecină.

Poliția nu a oferit niciun detaliu cu privire la mobilul sau identitatea suspectului. Autoritățile au adăugat că nu informații cu privire la starea de sănătate a victimelor.

Forţele de ordine încearcă să stabilească dacă au fost implicaţi şi alţi suspecţi. La ora locală 06:15 (13:15 GMT) a fost difuzat un mesaj de alertă către populaţie, în care se menţiona că în centrul oraşului cu 130.000 de locuitori există "mai multe locuri unde s-au comis infracţiuni". Suspectul a fost descris ca alb, cu păr de culoare închisă, îmbrăcat cu salopetă maro şi tricou albastru şi verde cu un logo roşu pe mâneca dreaptă.

După o oră, un nou mesaj anunţa că suspectul "nu mai reprezintă o ameninţare", însă le cerea localnicilor să nu se apropie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE