Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație și variantele de traseu

Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan, care spune că toți călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie, informarea urmând a se face atât vizual, cât şi audio.

”Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție.

Informarea se va face atât vizual, cât și audio. Suntem în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitației în SEAP pentru achiziția studiului de fezabilitate.”, a declarat Nicușor Dan.

Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA.

Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București - Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE