Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Al doilea jurnalist sportiv a murit brusc în timp ce transmitea de la Cupa Mondială din Qatar

Un al doilea jurnalist a murit în timp ce se afla la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. The Gulf Times relatează că fotoreporterul qatarian Khalid al-Misslam a murit „subit” în weekend.

Postul de știri din Qatar a scris: „Al-Misslam a murit brusc în timp ce fotografia evenimentele de la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022. Credem în mila și iertarea lui Allah pentru el și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale”.

Al-Misslam a lucrat pentru canalul de știri din Qatar Al Kass TV și a acoperit Cupa Mondială. Motivul exact al morții sale este neclar în acest moment, postul de televiziune prezentând destul de puține informații.

Jurnalist american, decedat în Qatar la Campionatul Mondial

Moartea jurnalistului qatarian survine la câteva zile după ce cunoscutul jurnalist sportiv american, Grant Wahl, a murit în Qatar în timp ce relata despre Cupa Mondială.

Acestuia i s-a făcut rău în timp ce transmitea meciul dintre Argentina și Olanda, în sferturile de finală, și s-a prăbușit pe Lusail Iconic Stadium, după care a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, acolo unde a decedat.

Grant Wahl este jurnalistul care a încercat să intre la meciul de deschidere a Cupei Mondiale a Statelor Unite împotriva Țării Galilor, pe 21 noiembrie, purtând un tricou curcubeu în sprijinul drepturilor LGBTQ și nu a fost lăsat să intre.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE