Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aeroportul Luton din Londra suspendă zborurile, din cauza unui incendiu în parcare

Aeroportul Luton din Londra a suspendat marți seara toate zborurile, deoarece un incendiu a izbucnit din cauza unei mașini, într-una dintre parcările cu mai multe etaje din aeroport, ducând la un colaps structural parțial, transmite Reuters.

”Toate zborurile sunt suspendate până miercuri, 11 octombrie, la ora 12, deoarece serviciile de urgență intervin la un incendiu în parcarea terminalului 2, care a dus acum la un colaps structural parțial”, a fost mesajul conducerii aeroportului, pe platforma X (fosta Twitter), miercuri dimineața.

Incendiul a afectat numeroase mașini din parcarea terminalului 2, a declarat departamentul de pompieri din Bedfordshire.

Nu au fost raportate victime majore, dar ”un bărbat și șase pompieri au fost afectați după ce au inhalat fum”, a declarat Serviciul de Ambulanță din East England într-o postare pe platforma X.

Compania britanică easyJet (EZJ.L), ale cărei zboruri operează de pe aeroportul Luton, a declarat că ”toate companiile aeriene se confruntă în prezent cu unele perturbări ale programelor lor de zbor”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE