Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actrița Gwyneth Paltrow câștigă procesul, Twitter obține o nouă sursă de meme-uri

Publicat de: Oana Stoica

Gwyneth Paltrow a câștigat bătălia în instanță în urma incidentului de la schi din 2016. Juriul a decis că actrița nu este vinovată de leziunile suferite de Terry Sanderson.

În urma deciziei, au început să curgă meme-urile pe Twitter.

Juriul a respins plângerea optometristului pensionar, în vârstă de 76 de ani, care a suferit o comoție cerebrală și și-a rupt coastele în urma coliziunii de pe pârtie. Ba mai mult, au decis că el a fost 100% vinovat pentru producerea accidentului, potrivit Euronews.

Sanderson a dat-o în judecată pe Paltrow pentru mai mult de 300.000 de dolari din cauza rănilor suferite în urma accidentului dintre cei doi la o cursă pentru începători. Ambele părți au dat vina una pe cealaltă pentru coliziune.

Avocații lui Paltrow și Sanderson și-au descris clienții, în pledoariile finale, ca fiind victimele păgubite care participă la o bătălie juridică de ani de zile pentru a lua atitudine în favoarea adevărului.

Echipa de apărare a actriței a încercat să îl prezinte pe Sanderson ca pe un om furios, îmbătrânit și antipatic, care a devenit de-a lungul anilor "obsedat" de procesul său împotriva lui Paltrow. Aceștia au susținut că Paltrow nu a fost vinovată de accident și au mai spus, indiferent de vină, că Sanderson a exagerat amploarea rănilor sale.

Actrița s-a uitat la avocații ei cu un zâmbet cu buzele atunci când judecătorul a citit verdictul.

Curg meme-urile pe Twitter

Publicul din întreaga lume a urmărit procesul celebrităților ca pe un episod dintr-un show. Și nu au ratat oportunitatea de a lansa o nouă serie de meme-uri pe social media.

"Astăzi am aflat că Gwyneth Paltrow, a cărei avere netă este de 200 de milioane de dolari, îl dă în judecată pe schior pentru 1 dolar. Adică *un* dolar. Un nivel de meschinărie la care ar trebui să aspirăm cu toții", a scris un utilizator pe Twitter.

Unul dintre ei a folosit inteligența artificială pentru a recrea momentul impactului de pe pârtia de schi.

"Îmi pare rău, dar în această țară, dacă Gwyneth Paltrow te calcă pe o pârtie de schi, spui «Mulțumesc» și îți continui viața."

"Gwyneth Paltrow pare că în timpul procesului ei pentru evaziune fiscală au descoperit că a otrăvit 3 foști soți."

Un utilizator a comparat interacțiunea dintre actriță și avocat cu un skit de la SNL. De ce? Pentru interacțiunile de genul:

Avocat: Fac pariu... Sunteți sub jurământ. Fac pariu că lăsați bacșis frumușel.

Gwyneth Paltrow: Da.

Avocat: Fantastic! Nu mă așteptam la altceva.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE