Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE Cine este bărbatul dispărut după accidentul naval din Delta Dunării

Două ambarcaţiuni s-au ciocnit, sâmbătă, în Delta Dunării. În urma impactului, o persoană a dispărut iar pompierii şi poliţiştii intervin pentru căutarea acesteia.

18/09/2023 , 16:03

Dosar penal după accidentul din Delta Dunării

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi distrugere în cazul accidentului de duminică din Deltă, pe un canal din localitatea Mila 23, comuna Crişan.

Un bărbat a fost dat dispărut în acea zi. Este vorba despre un turist german, în vârstă de 68 de ani, a anunţat IPJ Tulcea. Pasagerul străin a căzut din barcă, iar ISU continuă să-l caute și în momentul de faţă.

În cele două bărci erau 20 de persoane. Întâmplarea a avut loc în comuna Crişan, la intersecţia canalelor Şontea cu Olguţa, după ce la intrarea în canalul Şontea unul dintre conducători nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu cealaltă ambarcaţiune, potrivit Agerpres.

Știrea inițială. Două ambarcaţiuni s-au ciocnit, sâmbătă, în Delta Dunării. În urma impactului, o persoană a dispărut, iar pompierii şi poliţiştii intervin pentru căutarea acesteia.

Din ultimele date de la locul evenimentului, se pare că în total au fost implicate 20 de persoane: 13 într-o ambarcațiune și alte șapte în a doua.

“Astăzi, în jurul orelor 12.10, s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că, pe canalul Olguţa, pe raza localităţii Mila 23, a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a transmis IPJ Tulcea.

Accidentul naval ar fi avut loc la intersecţia canelelor Şontea cu Oguţa.

”Căutările persoanei sunt efectuate în astfel de cazuri sub coordonarea poliţiei. În zona se află şi elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei”, a mai transmis ISU Tulcea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE