Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

100 de autobuze electrice în București. Primăria Capitalei a redeschis licitația

Primăria Capitalei a lansat din nou o licitație pentru achiziția a 100 de autobuze electrice, după ce precedentele trei tentative au eșuat. Rămâne de văzut daca a patra oară va fi cu noroc.

Noul anunț de licitație a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Contractul vizează achiziționarea a 100 autobuze electrice si a infrastructurii de încărcare necesara acestora. Valoarea contractului se ridică la peste 300 de milioane de lei.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 iulie 2022, conform calendarului actual. Autobuzele electrice noi vor avea tracțiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare a Energiei Electrice, cu trei uși duble și aer condiționat în salonul de călători.

Cea mai recentă licitație pentru autobuze electrice în București a fost anulată, deoarece niciunul dintre ofertanţi nu a putut îndeplini condiţiile finale din caietul de sarcini.

Așadar, furnizorul care va castiga licitatia trebuie sa livreze produsele într-un an și 2 luni de la semnarea contractului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE