Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Zeci de mașini, găsite într-un lac. Poliția nu știe cum au ajuns acolo

Câteva zeci de mașini au fost găsite întâmplător pe fundul unui lac din Florida, în zona Doral, în timp ce o echipă voluntară de scafandri făcea cercetări cu privire la niște cazuri nerezolvate. Aceștia au scos trei autoturisme în câteva ore și au anunțat că mai există "zeci" de alte mașini în apă.

Zeci de mașini, descoperite pe fundul unui lac

Purtătorul de cuvânt al poliției din Miami-Dade, Alvaro Zabaleta, susține că el crede că cele mai multe mașini sunt foarte vechi. Însă acesta bănuiește că ele au fost folosite la diverse infracțiuni. 32 de mașini au fost numărate de scafandri, momentan, cu posibilitatea de a mai descoperi și altele.

"Vehiculele poate au fost abandonate și oamenii au vrut să scape de ele, deci le-au aruncat în lac. Sau poate sunt mașini furate și apoi abandonate în apă. Ne gândim și la posibile fraude care ar fi avut loc, sau chiar la crime", a declarat Alvaro Zabaleta, potrivit USA Today.

Unul dintre șefii echipajului de scafandri susține că se are în vedere acum și rezolvarea unor cazuri de infracțiuni sau crime vechi, inclusiv cazuri ale unor persoane dispărute de 30-40 de ani.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE