Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

WhatsApp vrea să introducă o nouă funcție. Opțiunea le dă posibilitatea utilizatorilor să rămână ”invizibili” și în timpul conversațiilor

WhatsApp e pe cale să introducă o nouă funcție. Platforma le va da posibilitatea utilizatorilor să stea conectați în modul ”invizibil”.

Astfel, opțiunea ne dă oportunitatea să nu fim ”conectați” chiar și în timp ce scriem un mesaj, trimitem un document sau un alt fișier media, sau chiar atunci înregistrăm o un mesaj vocal. 

Angajații platformei dezvoltă o funcție de ”mod Incognito”, asemănător celui care vă permite să utilizați browsere pentru a naviga online fără a umbla cumva la istoric. 

Pe lângă funcția de a ascunde data și ora ultimei accesări (care se poate face deja), utilizatorii vor putea să ascundă și momentul în care sunt online și scriu cuiva, arată platforma Wabetainfo.

Opțiunea „Cine poate vedea informațiile mele personale” (Ecranul de confidențialitate din Setări), pe lângă faptul că include elementul curent „Ultima accesare”, va avea și unul „Cine poate vedea când sunt online”: putem selecta dacă această informație va fi vizibilă pentru toate contactele sau dacă le permitem să vadă doar ultima accesare.

Alegerea celei mai restrictive setări (Niciuna) înseamnă că și atunci când suntem conectați la WhatsApp pentru a scrie un mesaj, a trimite o fotografie sau a înregistra un mesaj vocal, nimeni nu va putea vedea că suntem online.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE