Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vremea în iunie în România: Meteorologii anunță secetă și caniculă în sudul și sud-estul țării

Vremea în luna iunie, în România, va fi caniculară în sudul și sud-estul României și va ploua rar, potrivit prognozei meteo transmise de ANM.

Vremea în iunie: Secetă și caniculă în sudul și sud-estul țării

Prognoza meteo în săptămâna 30 mai - 6 iunie:

Temperaturile vor fi mai ridicate în această perioada, în toată România. În regiunile din sud și sud-est, căldura va fi mai accentuată, în timp ce ploile vor fi rare.

Prognoza meteo în săptămâna 6 - 13 iunie:

În majoritatea regiunilor, temperaturile medii se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Va fi mai cald în sudul țării, în vreme ce cantitatea de precipitații va fi normală pentru acest interbal, în întreaga țară.

Prognoza meteo în săptămânăa 13-20 iunie:

În întreaga țară, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioadă. Va ploua puțin în vestul și nord-vestul țării, în vreme ce în restul țării, cantitatea de precipitații va fi normală pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 20-27 iunie:

Temeraturile medii vor fi apropiate de cele specifice acestei perioadă, în întreaga țară. În jumătatea sudică a țării, va ploua puțin, în vreme ce în restul țării, cantitatea de precipitații va fi normală pentru această perioadă.

Vară fierbinte în toată Europa

Meteorologii de la Accuweather anunță că vremea caldă va fi din nou predominantă în cea mai mare parte a Europei, în vara acestui an, după cea mai călduroasă vară înregistrată pe continent, anul trecut.

În București, vor fi între 31 și 38 de zile cu temperaturi de peste 32 de grade.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE