Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO Alertă de securitate pe Otopeni, o femeie cu copilul în brațe a fugit pe pistă după avionul pierdut

Alertă de securitate pe Aeroportul Otopeni, după ce o femeie de origine egipteană a fugit cu un copil în brațe pe pista de decolare, pentru a prinde avionul pierdut. Femeia nu s-ar fi prezentat la timp la poarta de îmbarcare pentru pentru zborul RO391 cu destinația Londra.

Potrivit unei comunicări a companiei aeriene, responsabilii de zbor au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, fără niciun rezultat și au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare.

Ulterior, pasagera a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși (care au rol și de ieșire de urgență și, odată forțate, au declanșat alarma de securitate) și a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului. Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră. Femeia nu a fost sancționată pentru fapta sa, ba chiar mai mult polițiștii au ajutat-o să își găsească un alt bilet pentru Londra.

Pasagera din Egipt avea un copil de trei luni și făcea escală în București.

Traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate iar cursa către Londra a decolat la timp.

Reprezentanții companiei aeriene au anunțat că vor oferi noi detalii pe aceeastă temă în cadrul unei conferințe de presă la ora 15:00.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE