Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Urmărire în trafic pe DN 1. Un șofer, care a condus o mașină furată pe contrasens, a fost oprit după ce poliția a tras 6 focuri de armă

Urmărire demnă de un film de acțiune pe DN 1, la numai câțiva kilometri de București. Polițiștii au fost nevoiți să tragă 6 focuri de avertisment pentru a opri un bărbat care conducea pe contrasens o mașină furată.

Un apel la 112 anunța furtul unei mașini din parcarea unui mall din nordul Capitalei. Mașina furată a fost văzută de doi polițiști în trafic, la ieșirea din București. Polițiștii i-au făcut semn șoferului să oprească, dar acesta a întors și a început să conducă pe contrasens. După o urmărire ca-n filme pentru 4 kilometri și șase focuri de avertisment trase, un glonț a lovit cauciucul mașinii și hoțul a fost nevoit să oprească.

Crina Eșanu - purtător de cuvânt, Poliția Capitalei: "În timp ce se afla în parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 38 ani, prin întrebuințarea de violențe asupra unei femei (prin aceea că ar fi lovit-o cu mașina în momentul plecării de pe loc), a sustras din posesia acesteia un autoturism. Ulterior, în apropierea unui magazin, a oprit pentru a demonta plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului în cauză. Bărbatul și-a continuat deplasarea, pe Șoseaua București-Ploiești, fiind reperat și imobilizat, prin folosirea armamentului, de către polițiștii din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, pe raza localității Ciolpani."

Verificările au arătat că bărbatul nu era sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și i-au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE