Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Unde se pot recenza bucureștenii la piscină

Ca să-i convingă pe bucureșteni să vină la recenzare, primăriile de sector au deschis puncte și în parcurile acvatice, în contextul în care procesul administrativ a fost prelungit până pe 31 iulie.

Se întâmplă în sectorul 6, în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei, unde se efectuează recenzarea pe caniculă la marginea bazinului.

Aproximativ 1.500 de oameni sunt prezenți în parcul acvatic, însă nu foarte mulți dintre ei își doresc să lase distracția, pentru a oferi datele autorităților.

Vestea bună este că recenzorii vor fi prezenți și duminică pentru a colecta date, începând cu ora 9.00.

”Într-adevăr, din punctul de vedere al distracției, oamenii se bucură din plin. Avem animație pentru copii, aqua gym, muzică live, aqua zumba cu instructor specializat. Pe lângă tobogane, jacuzzi, zone VIP cu baldachine, vreau să menționez că toate aceste facilități sunt incluse în tarifele inițiale de acces”, a declarat George Florea, director general al parcului acvatic.

”Facem petreceri cu spuma party de 2-3 ori pe zi în fiecare weekend. Toată lumea sare din șezlong direct în apă”, a mai precizat directorul parcului.

Potrivit acestuia, capacitatea maximă a parcului acvatic va fi atinsă duminică, în condițiile în care temperaturile nu vor scădea. ”Cu siguranță vom atinge capacitatea maximă de 2.000 de persoane”, a completat el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE