Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un cățel a ajutat la arestarea unui lider al mafiei din Napoli. Cum l-a dat pudelul de gol pe fugar

Luigi Cacciapuoti, despre care se crede că este unul dintre capii Camorra, mafia napolitană, a fost arestat vineri după ce a fost localizat cu ajutorul unui pudel, potrivit Le Figaro.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani fusese găsit vinovat pentru „asociere de tip mafiot” și condamnat la închisoare. După câteva luni în care au încercat să îi dea de urmă, carabinierii au reușit, în cele din urmă, să pună mâna pe fugar. Ce e interesant este că un pudel a contribuit la prinderea lui.

Cum a fost prins Luigi Cacciapuoti. Bărbatul citea știrile, lângă o piscină, când a fost arestat

Într-una dintre zilele când stăteau la pândă, pe o stradă din Villaricca, o comună din provincia Napoli, oamenii legii au observat câinele mic și alb, „care privea de la balconul unei vile somptuoase”, potrivit presei internaționale.

Nu era orice cățel. Pudelul aparținea, de fapt, unei apropiate de-ale lui Luigi Cacciapuoti, o femeie cu care acesta obișnuia să se întâlnească și despre care polițiștii știau că are un câine.

În final, după ce au pus cap la cap totul și au avut confirmarea că despre acel cățel este vorba, anchetatorii au încercuit vila și l-au arestat pe suspect. Când l-au găsit, Luigi Cacciapuoti stătea „întins lângă piscină” și citea ştirile. Nu a opus rezistență în timpul arestării.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE