Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un bărbat din Australia a găsit în curtea casei o brățară veche de peste 80 de ani. Povestea inedită a „comorii”

Un bărbat din Australia a găsit în curtea casei o brățară veche de peste 80 de ani. A căutat povestea ei și a aflat că bijuteria are o valoarea sentimentală inestimabilă pentru primul proprietar al casei.

Brățara din aur a fost descoperită într-o curte a unei case din George Town. Proprietarul, Adrian, căutător de metale a găsit repede aparținătorul.

Chris Geale, fiul proprietarei brățării: „E ciudat. Nu am auzit nimic despre această brățară de la părinții mei. S-a întâmplat poate pentru că mama mea a pierdut-o și nu voia să discute despre asta.”

El a mai găsit monede vechi ce datează de la începutul anilor 1.800

Nu este pentru prima dată când Adrian găsește obiecte vechi. Până acum, el a mai găsit monede vechi ce datează de la începutul anilor 1.800.

Adrian Dawson, locuitor al orașului George Town: „Abia când am curățat-o mi-am dat seama că pe brățară era gravat un mesaj, iar cuvintele aveau o semnificație pentru cei care au trăit cândva în casa noastră.”

Tot cartierul a aflat de brățară, așa că vecinii l-au chemat pe Adrian să verifice și curțile lor, poate găsesc și ei o comoară.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE