Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un bărbat a murit în Defileul Jiului, după ce o stâncă i-a căzut pe mașină. Reacția autorităților

Un bărbat a murit duminică într-un accident produs în Defileul Jiului, după ce o stâncă s-a desprins din munte și a căzut pe parbrizul mașinii pe care o conducea.

Echipajele de intervenție de la ISU Hunedoara și ISU Gorj s-au deplasat la fața locului pentru primul ajutor, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 56 de ani. Alte două femei, de 60 și respectiv 50 de ani, care se aflau în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale. Celelalte doua victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale, însă acestea au refuzat transportul la spital.

În același loc, în martie, un bolovan desprins din munte a lovit roata unei mașini aflate în trafic, însă atunci nu s-au înregistrat victime.

Zona în care a avut loc, duminică, incidentul de pe Defileul Jiului este asigurată cu plase, iar piatra care a căzut peste autoturismul aflat în trafic a fost dislocată fie de apă, fie de vânt, fie de trecerea unui animal sălbatic, situaţia fiind una total impredictibilă, au precizat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, într-o postare pe Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE