Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Ultima zi, la SummerWell 2022. 50.000 de oameni la festivalul de la Buftea

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Festivalul SummerWell continua și astăzi lângă București, pe domeniul Știrbei. O echipă Euronews a fost acolo pentru a vedea cum este atmosfera la ultimul eveniment important al verii.

Summerwell a ajuns la ultima zi și a adunat în total aproape 50.000 de vizitatori în cele trei zile, întrecând până și estimările organizatorilor, care nu se așteptau ca biletele să fie epuizate atât de repede.

Oamenii nu a venit însă la festivalul de la Buftea doar pentru muzică. Domeniul Știrbei are spații umbrite, iar mulți preferă să se relaxeze, să-și lase copiii să se distreze sau pur și simplu să se plimbe pe malul lacului.

Foarte mulți tineri profită de zonele mai liniștite de la Summerwell și fac fotografii sau pur și simplu socializează, în așteptarea artiștilor preferați.

Duminică seară, scena principală a festivalului va aduna din nou în fața sa mii de spectatori, care vor veni să-i aplaude pe cei de la ”Nothing But Thieves”, ”Jungle” sau ”Roosevelt”.

Distribuie

Taguri