Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE 20.10. Aproximativ 1.500 de persoane se mai află în Piața Victoriei, după ce participanții la marșul spre sediile celor două partide s-au întors în fața sediului Guvernului.

UPDATE 18.10. Mulțimea s-a împărțit în două: susținătorii lui George Simion și cei ai Dianei Șoșoacă. Primii au pornit în marș spre sediile PSD și PNL.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Centrul Capitalei era blocat, duminică după-amiază, din cauza unui miting. Peste 3.000 de oameni s-au adunat în Piața Universității, după care s-au deplasat în Piața Victoriei, unde se află și câteva sute de jandarmi. Protestul este organizat de liderul partidului AUR, George Simion.

„Piața Victoriei este aproape plină. Sunt câteva mii de protestari. În esență, este vorba despre un protest antiguvernamental. În Piața Victoriei erau deja câteva sute de manifestanți organizați de către senatoarea Diana Șoșoacă. Protestul care a fost organizat în Piața Universității a fost asumat de George Simion. Este cel care a susținut acolo discursuri anti-Guvern”, transmite jurnalistul Euronews Maria Moiș.

Acum o lună, bucureștenii au primit „fluturași” prin care invitați să participe, duminică, la un protest față de creșterea prețurilor la energie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE