Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Româncele, pe podium la Campionatele Europene de tenis de masă. Bernadette Szocs: „Am reușit să aduc cele două medalii și nu vreau să mă opresc aici”

Perechea româno-austriacă Bernadette Szocs/Sofia Polcanova a câştigat medaliile de aur în proba feminină de dublu, joi seara, la Campionatele Europene de tenis de masă de la Munchen, după ce a învins în finală cuplul român Elizabeta Samara/Andreea Dragoman, cu 3-0 (18-16, 11-6, 11-9).

Bernadette Szocs a vorbit la Euronews România despre victoria obținută în finala de la Campionatele Europene de tenis de masă de la Munchen.

Bernadette Szocs: „Am depus foarte multă muncă și nu am cedat nici o secundă. Sunt foarte mândră de mine că am reușit să aduc cele două medalii și nu vreau să mă opresc aici. Mâine voi continua cu proba de simplu și îmi doresc să cuceresc și o medalie acolo.

După prima finală pe care am pierdut-o la dublu mix a fost o înfrângere foarte dureroasă care m-a dat puțin peste cap, dar până la urmă am prins o încredere și mai mare în mine. Am fost foarte hotărâtă și sigură pe mine că voi putea să aduc aceste medalii pentru că știu cât de mult am muncit pentru acest lucru”.

Samara şi Dragoman au obţinut medaliile de argint

Samara şi Dragoman au obţinut medaliile de argint, în timp ce Adina Diaconu şi Maria Xiao (Spania) s-au ales cu cele de bronz.

În semifinale, Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au trecut de luxemburghezele Xia Lian Ni/Sarah de Nutte cu 3-1 (6-11, 11-6, 11-9, 11-6), iar Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au învins cuplul Adina Diaconu/Maria Xiao cu 3-0 (11-2, 11-7, 11-6).

Bilanţul României la Europenele individuale de la Munchen este completat de argintul obţinut la dublu mixt de Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE