Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tenis de masă: Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs, medaliaţi cu argint în proba de dublu mixt la Europene

Sportul românesc trece prin niște zile de excepție. După David Popovici și recordurile sale, după medaliile europene de la Kaiac și canotaj și triumful Simonei Halep la Toronto, a venit rândul tenisului de masă să ne aducă medalii.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au obținut în această seară medaliile de argint la Campionatele Europene de tenis de masă de la Munchen. Perechea de dublu mixt Socsz-Ionescu a devenit vice campioană europeană, după finala pierdută în fața francezilor Emmanuel Lebesson și Jia Nan Yuan,  cu 3-1 (8-11, 11-6, 11-5, 11-9).

În semifinală, Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs i-au învins pe austriecii Robert Gardos/Sofia Polcanova, cu 3-2 (5-11, 7-11, 11-9, 11-7, 11-6).

Aceasta a fost a patra medalie europeană a echipei Ionescu-Szocs la dublu mixt, după cele două de bronz de la Campionatele Europene din 2012 şi 2016 dar şi cea de argint câștigată în 2019, la Jocurile Europene.

Câştigătorii grupelor se califică direct pe tabloul principal, iar jucătorii clasaţi pe locul secund în fiecare grupă vor avea de trecut încă un tur sau două tururi preliminare pentru tabloul principal, potrivit Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE