Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sylvester Stallone, rol principal în „Tulsa King”. Unde poate fi văzut cel mai nou serial

Sylvester Stallone, actorul american celebru pentru roluri din filme precum „Rocky” sau „Rambo”, își face debutul, la vârsta de 76 de ani, într-un serial de televiziune. Se numește „Tulsa King”, unde intră în rolul unui mafiot din New York care, eliberat după o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, trebuie să se reintegreze în imperiul criminalității.

Drama „Tulsa King”, o creație a lui Taylor Sheridan și Terence Winter, este „prea convențională și prea muncită pentru a fi un serial remarcabil” din mai multe motive, scrie publicația Variety. Unul dintre acestea este că producția reprezintă o continuare a ascensiunii lui Sheridan, un regizor și scenarist care a cunoscut succesul în ultimul deceniu datorită serialelor sale de televiziune.

Cunoscut pentru rolul principal din "Sons of Anarchy", Sheridan a transformat o serie de filme occidentale într-un imperiu pe micul ecran. Pe lângă succesul său cu serialul „Yellowstone” și cele patru derivate ale sale, el a creat a construit o listă de proiecte în continuă expansiune.

În rol principal, Sylvester Stallone își face debutul în serialul de televiziune „Tulsa King” la vârsta de 76 de ani.  Starul american este cunoscut pentru interpretările sale din francizele cinematografice "Rocky", "Rambo" şi "Expendables". Pentru participarea lui la filmul "Rocky", Sylvester Stallone a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor şi pentru cel mai bun scenariu original.

Stallone a primit o nominalizare la Oscar şi în 2016 pentru rolul secundar din filmul "Creed", în care a jucat alături de Michael B. Jordan.

Sylvester Stallone, în rolul unui mafiot eliberat după 25 de ani de pușcărie

În "Tulsa King", Stallone interpretează un rol conceput în mod clar pentru el, iar acest lucru face diferența, precizează Variety.

Stallone dă viață personajului Dwight "Generalul" Manfredi, un mafiot din New York, scos din jocul criminalității organizate după ce a primit o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. Odată eliberat, Dwight se așteaptă să fie primit înapoi în familie cu o sărbătoare la clubul său preferat. În schimb, ajunge în Long Island la o întâlnire tensionată care stabilește cât de multă reorganizare s-a produs cât timp a fost încarcerat.

Chickie, interpretat de Domenick Lombardozzi, îi spune lui Dwight că nu mai poate face parte din organizația din New York. Singura lui variantă este să accepte o nouă misiune: să se stabilească în cel de-al doilea oraș ca mărime din statul Oklahoma, deși nu fusese vreodată acolo.

În Tulsa, el se va confrunta două provocări: să se integreze într-un nou mediu de afaceri și, în același timp, să se acomodeze cu o lume diferită de cea pe care a lăsat-o în urmă. Cu toate acestea, Dwight este hotărât să profite de oportunitate.

Se anunță o bătălie dificilă pentru un escroc în vârstă care își aplică vechile obiceiuri la actualele tehnici de furt din prezent. Cei 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor nu i-au atenuat instinctele infracționale. În doar câteva ore petrecute în statul statul Sooner, Dwight și-a făcut rost de un șofer personal (Jay Will). La un moment dat, dă buzna într-un magazin în care se vinde canabis și, în câteva minute, îl imobilizează pe proprietarul acestuia, Bodhi (Martin Starr).

Serialul „Tulsa King” are premiera duminică, 13 noiembrie, în rețeaua Paramount+, iar noile episoade vor fi difuzate săptămânal.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE