Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Surse: Dorian Popa, acuzat c-ar fi condus drogat. Influencerul s-a ales cu permisul suspendat

Publicat de: Euronews

Vloggerul Dorian Popa a fost prins în trafic, vineri seara, și, în urma testării cu aparatul Drugtest, ar fi fost depistat sub influența substanțelor psihoactive. Influencerul ar fi ieșit pozitiv la canabis, au precizat surse din rândul anchetatorilor pentru Euronews România.

Dorian Popa a fost oprit în localitatea Domnești din județul Ilfov, unde deține o vilă de lux.

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Euronews România l-a contactat pe Dorian Popa pentru un punct de vedere, însă deocamdată vloggerul nu a răspuns solicitării.

Cine este Dorian Popa, vloggerul popular în rândul tinerilor

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa este cântăreț, actor, influencer și antreprenor. Cu peste două milioane de abonați pe canalul său de Youtube, Instagram și Facebook, unde este urmărit de tineri, vloggerul a declarat că, prin activitățile sale, a reușit să strângă o avere de mai multe milioane de euro.

„Eu dacă în viața asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat. Nu, eu miliardul nu, și oricum miliardul nu este pentru români, puțini români miliardari și ăia nu mai sunt români că sunt cu afaceri prin toată lumea. Nu știu dacă a pregătit Doamne Doamne pentru mine așa ceva, și nu știu dacă îmi doresc. Oricum în prezent se întâmplă mai mult decât îmi doresc, și pentru asta îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu', a afirmat Dorian Popa pentru Ciao.

Vloggerul a precizat că reușește să câștige în fiecare lună zeci de mii de euro datorită clipurilor publicate pe Youtube.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a precizat Dorian Popa, într-un podcast găzduit de Cătălin Măruță, potrivit Viva.

De asemenea, Dorian Popa are investiții domeniul imobiliar și în restaurante de tip fast-food.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE