Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Serialul Emily in Paris revine din decembrie cu un nou sezon

Noul sezon al serialului Netflix ''Emily in Paris'' mută accentul de pe diferenţele culturale pe confruntările dintre personaje, potrivit producătorului american Darren Star, creatorul producţiei, care s-a alăturat recent echipei aflate în capitala Franţei cu prilejul premierei globale a celui de-al treilea sezon, informează Reuters.

Noul sezon al acestei comedii de televiziune cu Lily Collins în rolul lui Emily Cooper, o americancă care se mută de la Chicago la Paris după ce primeşte o slujbă în marketing, va avea premiera pe 21 decembrie.

Serialul se va axa mai mult pe protagonişti, renunţând la înşiruirea clişeelor despre stilul francez versus cel american în favoarea unei ''confruntări între persoanje'', a spus Star, care este totodată producător executiv şi scenarist al serialului.

''Se simte mai puţin ca un peşte pe uscat şi îmbrăţişează cultura din jurul ei'', a spus Collins despre personajul ei, Emily.

Urmărit de 58 de milioane de gospodării în prima lună de la premieră, serialul a fost lansat în 2020, în plină perioadă de lockdown din cauza pandemiei de COVID-19, şi a devenit cea mai populară comedie de pe Netflix anul acesta.

În cel de-al treilea sezon, actorii Paul Forman şi Melia Kreiling se alătură distribuţiei. ''Apar personaje noi, care aduc multe caracteristici noi şi complică întreaga schemă'', a spus Star.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE