Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Seria filmelor „James Bond” împlinește 60 de ani. Producătorii spun că noul protagonist nu va fi un actor tânăr

Publicat de: Mirabela Vasile

James Bond împlinește miercuri 60 de ani, când lansarea primului film Bond, „Dr No.” , a apărut pe ecrane pe 5 octombrie 1962.

Acesta marchează, de asemenea, șase decenii de melodii tematice originale Bond, coloana sonoră a fiecărui film dovedindu-se a fi o parte importantă a producției ce face parte din moștenirea culturală a lui 007.

De altfel, cântecele sunt ingredientul secret al francizei. Ele dau tonul acțiunii care urmează, reflectă epoca actuală a iubitei serii de filme - iar o melodie Bond reprezintă un loc în istoria muzicii.

Producătorul seriei „James Bond”, Michael G. Wilson, a dezvăluit că următorul spion din 007 va fi probabil un actor de treizeci de ani, deoarece acesta a exclus vedetele mai tinere pentru rol.

Scenaristul, în vârstă de 80 de ani, a oferit o perspectivă asupra a ceea ce caută în următorul Bond după plecarea lui Daniel Craig din rol. Vorbind la un eveniment „Bond” de la British Film Institute, Michael a spus că s-au uitat la actori mai tineri pentru filmele din trecut, dar a insistat că „nu funcționează”.

Potrivit Deadline, el a spus: „Amintiți-vă, Bond este deja un veteran, a avut ceva experiență. Este o persoană care a trecut prin războaie, ca să zic așa.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE