Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Seria filmelor „James Bond” împlinește 60 de ani. Producătorii spun că noul protagonist nu va fi un actor tânăr

James Bond împlinește miercuri 60 de ani, când lansarea primului film Bond, „Dr No.” , a apărut pe ecrane pe 5 octombrie 1962.

Acesta marchează, de asemenea, șase decenii de melodii tematice originale Bond, coloana sonoră a fiecărui film dovedindu-se a fi o parte importantă a producției ce face parte din moștenirea culturală a lui 007.

De altfel, cântecele sunt ingredientul secret al francizei. Ele dau tonul acțiunii care urmează, reflectă epoca actuală a iubitei serii de filme - iar o melodie Bond reprezintă un loc în istoria muzicii.

Producătorul seriei „James Bond”, Michael G. Wilson, a dezvăluit că următorul spion din 007 va fi probabil un actor de treizeci de ani, deoarece acesta a exclus vedetele mai tinere pentru rol.

Scenaristul, în vârstă de 80 de ani, a oferit o perspectivă asupra a ceea ce caută în următorul Bond după plecarea lui Daniel Craig din rol. Vorbind la un eveniment „Bond” de la British Film Institute, Michael a spus că s-au uitat la actori mai tineri pentru filmele din trecut, dar a insistat că „nu funcționează”.

Potrivit Deadline, el a spus: „Amintiți-vă, Bond este deja un veteran, a avut ceva experiență. Este o persoană care a trecut prin războaie, ca să zic așa.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE