Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Seif cu jumătate de milion de euro, furat dintr-un apartament din București. Surse: Hoții știau că locuința era goală

Polițiștii suspectează un bărbat și o femeie că au furat un seif care conținea duma de 500.000 de euro dintr-un apartament situat în Sectorul 6 din București.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, polițiștii au fost sesizați pe 3 noiembrie că persoane necunoscute au pătruns într-un apartament din Sectorul 6, de unde au sustras seiful care conținea jumătate de milion de euro.

”În urma percheziţiilor au fost identificate două persoane bănuite de săvârşirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmise DGMB.

Hoții au mers ”la pont”

Potrivit unor surse, suspecții știau de la o rudă a părții vătămate că apartamentul este nelocuit și că în el se găsește o sumă importantă de bani. Aceștia au supravegheat zona o perioadă, după care au încercat să intre cu o cheie mincinoasă, care, însă, s-a rupt în broască. Hoții au reușit să pătrundă în apartament folosind o rangă, mai spun aceleași surse.

Polițiștii nu au găsit banii la percheziții, iar anchetatorii au acum suspiciunea că banii au fost cheltuiți, spun aceleași surse.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE