Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Scrisoare emoționantă a unei fetițe de opt ani, pentru Regina Elisabeta a II-a: „Sper că te vei reîntâlni cu Prințul Phillip. Te iubesc”

O fetiță a scris pentru Regina Elisabeta a II-a o scrisoare plină de emoție. Mesajul sincer a fost amplasat între marea de flori dedicată regretatului monarh la Green Park.

Scris de o fetiță de doar opt ani, omagiul este în memoria bunicii ei, care „a urmărit viața reginei sale până când ea a murit, din păcate, acum câteva luni”. Nota spunea că acum erau „reunite împreună”.

„Dragă regina Elisabeta, acum câteva zile mama mi-a spus că ești foarte bolnavă și câteva ore mai târziu a venit la mine cu vestea tristă că ai murit. Sunt recunoscătoare pentru tot ce ai făcut ca un lider puternic. Sper că te vei reîntâlni cu Prințul Phillip și dacă vezi o doamnă cu părul scurt și creț, o cheamă Dede, atunci aceasta este străbunica mea. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut. Te iubesc.”, se arată în mesajul transmis de fetiță, potrivit Daily Mail.

Sub fotografie este o poză a bunicii fetiței, zâmbind, în timp ce ține în sus o poză cu Majestatea Sa, cu un mesaj în care scria „așezat în memoria bunicii mele, care a urmărit viața reginei ei până când ea a murit acum câteva luni, însă acum s-au reunit”.

Nota a fost postată pe rețelele de socializare de o persoană care a călătorit marți la Green Park pentru a aduce un omagiu Majestății Sale. Imaginea era însoțită de mesajul: „Ei bine, acest omagiu din #Greenpark m-a terminat…! #queenelizabeth #kingcharles3'. În imagine: Un copil așează un ghiveci cu flori și un mesaj la porțile The Long Walk în fața Castelului Windsor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE