Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Robert Glință a împărțit autografe micilor fani la ieșirea din aeroportul Otopeni

Publicat de: Mirabela Vasile

Mai mulți copii însoțiți de părinți i-au așteptat pe cei doi sportivi, Robert Glință și David Popovici, duminică seară, timp de câteva ore, la ieșirea din aeroportul Henri Coandă. 

Robert Glință a oprit mașina în care se afla și a coborât să le împartă micuților fani autografe. Copiii l-au înconjurat pe sportiv și au făcut mai multe fotografii cu acesta.

”Și eu eram la fel ca ei, la acea vârstă și așteptam să iau autografe de la Camelia. Nu pot să nu le fac pe plac. Știu cât de mult înseamnă pentru ei. Eu fac o bucurie pentru ei, știu că înseamnă mult pentru ei, mai ales că sunt mici.

Am trăit și eu aceleași experiențe și au avut un mare impact asupra mea în performanța și parcursul meu. A fost sursă foarte mare de energie și inspirație și sper să le ofer tot curajul și motivația de care au și ei nevoie. Eu zic să dea bătaie și să se bucure de tot acest proces și să treacă peste obstacole. Este frumos”, a spus Robert Glință.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE