Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Revelionul interbelic, cu petreceri elegante, în micul Paris

În clădirile emblematice ale micului Paris au avut loc petreceri elegante, care ne-au adus aminte de Bucureștiul interbelic. Petrecăreții au fost îmbrăcați conform modei anilor 1920-1930 și au fost întâmpinați de o orchestră, iar meniul a combinat mai multe culturi culinare.

"În această seară port paiete așa și fulgi. Am ales în funcție de eveniment. Aici e un eveniment foarte elegant."

"Am ales ținuta mai degrabă de cocktail, dar am accesorizat-o cu bijuterii, cu pietre. De Revelion e nevoie de strălucire."

Orchestra a interpretat în special tangouri din perioada interbelică.

Marta Tudor, pianistă: "Tangoul e gen predilect pentru noi. Îl intrepretăm mereu cu bucurie și nu puteam face excepție. Trebua să cântăm musai și invitaților în seara de Revelion la pian și la vioară și nu numai."

Stănescu, violonist: "Am cântat ceea ce cumva ne reprezintă și cred că tuturor le place. Avem muzică de cafe, concert, combinație între clasic și muzică comercială."

Adina Manda, balerină: "Am creat momentele conform temei alese, tema a fost din start retro-futuristic. Nu am vrut să rămânem la tema de retro pentru că s-a tot făcut și am venit cu un touch nou, de futuristic."

Petrecăreții au fost invitați la masă cu trei ore înainte de Revelion.

Yevgen Denysenko bucătar- șef: "Avem două meniuri diferite, unul în sala balului, altul, aici, în restaurant. Avem cinci feluri de mâncare și în sala balului și în restaurant.

Am vrut să preparăm ceva mai creativ și să combinăm preparate pe care oamneii poate nu le-au gustat înainte și pe care le pot găsi aici, precum cele cu influență asiatică. Poate cu influență franceză. Este un fel de mix din toate."

La miezul nopții, la petrecerea interbelică oamenii au ciocnit câte un pahar de șampanie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE