Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nicolae Ciucă anunță că nu va face remanieri: „Stabilitatea echipei de miniştri oferă garanţia ca vom acţiona responsabil”

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că făcut evaluarea de etapă a membrilor Cabinetului pe baza a zece criterii obiective, iar "stabilitatea echipei de miniştri" oferă garanţia că Executivul va acţiona în continuare "responsabil" pentru continuarea procesului de modernizare a României, potrivit Agerpres.

„Am avut stabilitatea politică şi susţinerea Coaliţiei de Guvernare, a Parlamentului şi a preşedintelui României, care au făcut posibil să asigurăm românilor siguranţă, protecţie, iar ţării, angajarea pe drumul dezvoltării”, a declarat, luni, Ciucă, potrivit unui comunicat transmis de Guvern.

El a precizat că a făcut evaluarea de etapă a miniştrilor pe baza a zece criterii obiective "raportate la aşteptările cetăţeanului şi societăţii româneşti".

„Susţinerea românilor este fundamentul pe care putem construi mai departe, iar stabilitatea echipei de miniştri oferă garanţia ca vom acţiona în continuare responsabil pentru atingerea obiectivelor cetăţenilor noştri şi pentru continuarea procesului de modernizare a României", a adăugat premierul. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE