Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Philip Morris, recunoscută drept Angajator de Top, pentru al zecelea an consecutiv

Publicat de: Euronews

Disclaimer: Articol susținut de Philip Morris International

Philip Morris România
a primit certificarea Angajator de Top pentru al zecelea an consecutiv. Distincția  vine ca o recunoaștere a unui deceniu de excelență  în practicile de resurse umane. Această recunoaștere poziționează PMI  în clasamentul celor mai  doriți angajatori, concentrați pe îndeplinirea nevoilor unei forțe de muncă diverse, la nivel global.

Certificarea  Angajator de Top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care recunoaște și Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al optulea an consecutiv. Filialele PMI din alte 31 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

Când lucrezi cu oameni, nu te poți rezuma doar la obiective generale – oamenii sunt emoții, sunt nevoi, sunt energie și toate aceste lucruri nu pot fi ignorate. Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că angajatorii de top sunt acele companii care își tratează cu respect colegii, le recunosc meritele, calitățile și implicarea. PMI a anunțat o investiție suplimentară de peste 130 de milioane de dolari în 2024, iar această investiție oferă o perspectivă pozitivă nu doar asupra dezvoltării fabricii noastre din Otopeni, ci și asupra atragerii de noi talente în organizația noastră. Pasiunea angajaților, dedicarea și talentul lor permit și accelerează tranziția companiei noastre către o Românie fără fum.” – a declarat Luminița Florea, Director People & Culture.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului HR Best Practice Survey („Cele mai bune practici în domeniul resurselor umane”). Acest sondaj acoperă șase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învățarea, Diversitatea și Incluziunea, Bunăstarea și multe altele.

David Plink, directorul general al Top Employers Institute, a declarat: „Vremurile excepționale scot la iveală ce este mai bun în oameni și organizații. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanță excepțională din partea angajatorilor de top certificați în 2024. În această comunitate de organizații remarcabile, Philip Morris Internațional și-a dovedit angajamentul față de angajați la nivel global. Această consecvență a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obținut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim aceste companii și realizările lor în 2024.”

Philip Morris International, companie cu peste 79.000 de angajați în întrega lume, este  una dintre cele 15 organizații internaționale care au primit anul acesta distincția Global Top Employer.

Este o realizare extraordinară să fim recunoscuți, pentru al optulea an consecutiv, prin certificarea globală Angajator de Top, iar echipa noastră este extrem de mândră”, a declarat Fred Patitucci, Chief People & Culture Officer. „PMI nu mai este o companie care trece printr-o transformare –  pentru că deja ne-am transformat. Dar călătoria noastră nu s-a încheiat, continuăm să ducem PMI la nivelul următor în misiunea noastră spre un viitor fără fum. Transformarea în realitate a viziunii noastre ambițioase este posibilă doar prin angajamentul și dedicarea angajaților noștri și vreau să mulțumesc tuturor celor implicați; acesta a fost și continuă să fie un efort de echipă!

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este o autoritate globală în recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane. Organizația contribuie la accelerarea acestor practici pentru a îmbogăți mediul de lucru. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat acum peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 2.200 de organizații din 122 de țări/regiuni. Acești angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 9 milioane de angajați la nivel global.

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) este o companie internațională de top din industria tutunului care și-a propus să construiască un viitor fără fum și să își extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conțin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în țigări și produse fără fum.

Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta științific și comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulții care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea țigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacități de evaluare științifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice și comportamentale, cât și studii ulterioare introducerii pe piață. 

În 30 iunie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 82 de piețe. Potrivit cifrelor companiei, peste 19 milioane de adulți din întreaga lume au renunțat la fumatul în favoarea noilor produse.

Pentru mai multe informații puteți vizita www.pmi.com și www.pmiscience.com

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE