Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) Pan-European Executive MBA în București: Un MBA de clasă mondială cu diplomă dublă de la Universitatea York și Universitatea Strasbourg

Educație de clasă mondială predata exclusiv de profesori și experți în business din întreaga lume, două diplome de la două universități europene de prestigiu, trei călătorii de studiu, oportunități unice de networking, o certificare suplimentară în management și leadership de la CMI (Chartered Management Institute, UK) - acestea sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici ale programului Pan-European Executive MBA oferit în București de CITY College, University of York Europe Campus.

Acest MBA este o experiență educațională cu adevărat internațională ce oferă un mod flexibil de studiu (un weekend pe lună față în față sau online) și specializări în 6 domenii diferite de management, fiind acreditat de către instituții internaționale și livrat în 8 țări.

Două diplome de la două universități europene de top

De mai bine de 30 de ani, CITY College a oferit cu mare succes în Europa de Sud-Est și de Est programul Executive MBA cu diplomă de la Universitatea Sheffield, unul dintre cele mai apreciate și căutate MBA-uri din regiune. Programul de clasă mondială a evoluat și s-a transformat într-un program unic cu diplomă dublă, Pan-European Executive MBA, oferit de CITY College, University of York Europe Campus și Facultatea de Economie și Management a Universității Strasbourg, Franța. Absolvenții primesc două diplome: una de la Universitatea York, UK - parte a Grupului Russell, aflându-se printre primele 23 cele mai bune universități din Marea Britanie - și una de la prestigioasa Universitate Strasbourg, Franța, ce a obținut până în prezent 18 premii Nobel.

Pan-European Executive MBA este un program inovator, întru totul internațional, ce oferă oportunități de networking nebănuite. A fost conceput pentru managerii de astăzi și profesioniștii din domeniul afacerilor care au nevoie să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în vederea dezvoltării profesionale și personale. Oferit în prezent în 8 țări diferite, inclusiv în țara noastră, programul MBA se remarcă printr-o serie de caracteristici gândite special pentru atingerea obiectivelor participanților.

Trei călătorii de studiu extrem de atractive în York (Marea Britanie), Strasbourg (Franța), Salonic (Grecia)

Pe lângă diploma dublă, care reprezintă unul dintre beneficiile cheie ale programului, MBA-ul iese în evidență și prin experiența cu adevărat internațională oferită studenților săi. Cele trei călătorii de studiu în York (Marea Britanie), Strasbourg (Franța) și Salonic (Grecia), incluse în program, sporesc caracterul internațional autentic al studiilor prin diversitatea cursanților: peste 20 de naționalități participă la cursuri comune, împărtășesc cele mai bune practici și se bucură de oportunități de networking de neratat.

Cursuri față în față sau online, un singur weekend pe lună

O altă caracteristică importantă a programului este flexibilitatea sa excepțională. Programul Pan-European Executive MBA devine acum și mai accesibil celor care doresc să îmbine munca și studiul, astfel studenții pot alege între modul Executive (livrare față în față plus 3 călătorii de studiu) sau Executive Mode Blended (livrare online sincronă, plus 3 călătorii de studiu), permițând profesioniștilor să studieze într-un format care se potrivește muncii și vieții lor personale. Cursurile se desfășoară exclusiv în limba engleză, în sesiuni de trei zile care au loc un weekend pe lună (vineri, sâmbătă și duminică). De asemenea, studenții pot alege să participe la un curs într-o altă țară în care are loc Executive MBA-ul, astfel încât să își poată extinde experiența de studiu și să formeze rețele de profesioniști în întreaga lume. Programul are o durată de 2 ani.

Șase specializări în management

Curriculumul programului pune accentul pe învățarea experiențială prin proiecte din viața reală, workshop-uri și coaching în carieră, ceea ce dezvoltă cunoștințele și abilitățile aplicate ale studenților și dezvoltă skill-uri strategice de leadership. Participanții la MBA se pot specializa într-o anumită ramură a managementului, alegând una dintre cele șase specializări disponibile: Management general, Marketing, Finanțe, Logistică și Managementul lanțului de aprovizionare, Managementul sănătății, Managementul resurselor umane. 

Participanții beneficiază totodată de programul Personal Professional Career & Leadership Coaching,  disponibil tuturor studenților. Coach-ul MBA-ului oferă ghidare personalizată și ajută astfel studenții să-și planifice planul individual de carieră în vederea atingerii obiectivelor profesionale.

Un program de MBA acreditat de AMBA și CMI

Programul Pan-European Executive MBA face parte dintr-un grup global exclusiv de MBA–uri acreditate de AMBA. Este, de asemenea, acreditat de Chartered Management Institute (CMI), Marea Britanie. Pe lângă cele 2 diplome, absolvenții de MBA pot primi și o certificare suplimentară, Level 8 Executive Diploma in Strategic Management and Leadership de la CMI, care oferă statutul de Chartered Manager - nivelul cel mai avansat în management la nivel mondial.

Mai multe informații despre Pan-European Exec. MBA puteți afla accesând site-ul: www.york.citycollege.eu/mba_ro sau printr-un mail la adresa alina.toader@york.citycollege.eu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE