Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Mărturiile unui tânăr din Israel, pentru Euronews: ”Oricât de mult mi-ar fi frică, cei răpiți de Hamas sunt mult mai înspăimântați”

Publicat de: Ana Maria Bomboș

Atacurile teroriste ale organizației Hamas lasă în spate victime îndurerate. Oamenii încearcă să-și găsească familiile. Ana Maria Bomboș, trimisul special al Euronews la Israel, se află în Ierusalim. L-a întâlnit pe Samuel, un tânăr care lucrează ca agent de pază la un hotel.

Acum, el așteaptă să fie chemat la luptă pentru a-și apăra țara. Vrea să-și găsească prietenii și pe vărul său, care au fost răpiți de teroriștii Hamas.

Chiar în timpul interviului, se auzeau explozii de la luptele care încă nu au încetat.

Samuel, locuitor Ierusalim: ”A avut loc un festival lângă Re’im, în Israel. Au venit aproximativ 150 de teroriști Hamas. Au venit și au omorât, măcelărit sau răpit toți oamenii de acolo. Au venit cu arme și grenade.”

Jurnalist: Ți-e frică?

Samuel, locuitor Ierusalim: Da. Tuturor ne este frică. Frica este motivația noastră de a merge la luptă. Oricât de mult mi-ar fi frică, celor răpiți de Hamas le este mult mai frică decât îmi este mie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE