Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lewis Hamilton, pilotul de curse devenit fashion icon

La Hype vedem cum s-a transformat unul dintre cei mai mari sportivi ai zilelor noastre în fashion-icon. Povestea este cu atât mai interesantă, cu cât domeniul care l-a propulsat nu ar fi între primele opțiuni stilistice, dacă am întreba experții.

Totuși, Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial și omul care deține recordul pentru victorii în Formula 1, este un personaj aparte.

Lewis Hamilton nu doar că a bătut record după record, dar a “convertit” la religia Formula 1 mase de fani. Este singurul pilot e culoare care a concurat și încă activează în Marele Circ. Militant pentru incluziune și diversitate,  prieten cu starurile de peste Ocean, cu LeBron și Beyonce, activist de mediu și stăpânul unui patruped savuros, cu un cont de instagram de invidiat.

Lewis a intrat pe circuit în 2007 pentru McLaren, iar apoi a semnat cu Mercedes. A adunat 7 titluri de campion mondial, exact câte are Michael Schumacher, cel mai renumit  pilot de Formula 1 din istorie.

Cu un stil aparte, Lewis a fost remarcat rapid și de numele mari din lumea modei

În 2018 pilotul a semnat un parteneriat cu Tommy Hilfiger și a devenit imaginea brandului. A colaborat cu Valentino, iar în viața de zi cu zi adoptă ținute care nu au cum să treacă neobservate.

Este un mare fan al brandurilor consacrate de streetwear și high fashion: Fear of God, Balenciaga și poate cel mai important, Off White. Se joacă și cu accesoriile, iar deseori este văzut purtând câte două sau trei ceasuri. Sigur, sub formă de protest la adresa restricțiilor vestimentare din Formula 1.

Pentru că tot am adus vorba de Off White, Lewis a fost un prieten apropiat de-ai lui Virgil Abloh. I-a purtat creațiile în nenumărate rânduri.

Pe Instagram, britanicul are aproape 30 de milioane de urmăritori. Însă nu putem vorbi despre Hamilton fără să îl menționăm și pe Roscoe, bulldogul vegan care face performanță în social media: are peste o jumătate de milion de urmăritori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE