Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jackpotul Mega Millions a ajuns la 830 de milioane de dolari. Care sunt șansele de a nimeri numerele

Jackpot-ul la LOTO din Statele Unite a ajuns la 830 de milioane de dolari. Vânzările de bilete din ultimele zile au dus premiul principal la o asemenea sumă. Jackpot-ul ar fi al patrulea cel mai mare premiu de loterie al națiunii. Premiul a crescut atât de mult, pentru că nimeni nu a mai ghicit numerele de la extragerea din 15 aprilie.

Mega Millions este jucat în 45 de state americane

Patrick Patel, un vânzător din New York, speră ca cineva să câștige această sumă, dar dacă el va fi marele norocos o parte din sumă o va dona oamenilor nevoiași, școlilor și spitalelor.

Patrick Patel, vânzător New York: „În seara asta este un Mega, Mega este un mare jackpot. Sunt 810 milioane de dolari. Oamenii sunt înnebuniți să intre și să câștige. Este un jackpot foarte mare. Pot spune că sunt 1.500 într-o zi doar pentru Mega. Oamenii săraci joacă 10 dolari, 20 de dolari, 30 de dolari, 50 de dolari. Vor doar să intre. Asta e. Dacă voi câștiga, voi da bani oamenilor care chiar au nevoie de ei, cum ar fi educația, spitalul și îi pot ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie de ei.”

Ultima dată când cineva a câștigat jackpotul Mega Millions a fost pe 15 aprilie

De atunci au existat 28 de extrageri consecutive fără un câștigător al jackpotului. Şansele de a nimeri numerele sunt 1 la 302,5 milioane de combinații.

Cea mai mare sumă câștigată în cadrul Mega Millions, precum și în istoria jocurilor la Loteria americană a fost de 656 milioane de dolari pe 30 martie 2012 și a fost împărțit de trei jucători. Nu cu mult timp în urmă, singura posibilitate de a juca la loteria Mega Millions a fost cumpărarea biletelor pe hârtie. Acum, toți fanii LOTO interesați pot juca Mega Millions și online.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE