Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Inel de 750.000 de euro, găsit în sacul unui aspirator. Bijuteria dispăruse în hotelul Ritz din Paris

Un inel în valoare de 750.000 de euro, care a dispărut în hotelul Ritz din Paris, a fost găsit în sacul unui aspirator.

Proprietara, o femeie de afaceri din Malaezia care era oaspete la hotel, depusese vineri o plângere la poliție, după ce bănuia că fusese furat de către un angajat, potrivit Agerpres.

Femeia le-a spus polițiștilor că a lăsat inelul pe o masă din camera sa vineri, când a plecat pentru câteva ore în oraș. Când s-a întors, inelul dispăruse.

Agenții de securitate de la Ritz au găsit duminică inelul în sacul plin de praf al unui aspirator, relatează ziarul francez Le Parisien. Ziarul a adăugat că femeia a călătorit vineri la Londra, dar se va întoarce acum la Paris pentru a-și recupera inelul.

Hotelul Ritz i-a oferit trei nopţi gratuite de cazare pentru a compensa neplăcerea creată, dar se pare că femeia de afaceri nu va accepta oferta.

Nu este prima dată când bijuterii valoroase au dispărut în hotel.

În 2018, cinci bărbați înarmați au confiscat marfă în valoare de peste 4 milioane de euro dintr-un magazin de bijuterii din interiorul hotelului de lux.

Mai târziu în același an, un membru neidentificat al familiei regale saudite a raportat furtul unor bijuterii în valoare de sute de mii de lire sterline din apartamentul camerei sale de hotel.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE