Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Incendiu de vegetație în Sicilia. Giorgio Armani, evacuat din casa lui de vacanță

Celebrul creator de modă Giorgio Armani și zeci de alți oameni au fost evacuați din casele lor de vacanță, după ce un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria.

Incendiul de vegetaţie a izbucnit miercuri seară, iar până în prezent se pare că nu există victime, conform declarațiilor oferite de departamentul de pompieri din regiune. Pompierii au folosit avioane Canadair pentru a stinge flăcările, împreună cu echipe la sol pentru a proteja casele.

Autoritățile au declarat că nicio structură nu a fost afectată. Oficialii locali au făcut apel la orice informație care ar putea ajuta la identificarea cauzei incendiului, care a izbucnit în două puncte aflate la 400 de metri distanță.

O fotografie arată flăcările care par să se apropie de vila lui Armani, dar biroul său de presă a declarat că acestea s-au oprit înainte de proprietate. Armani și invitații au fost evacuați pe o barcă în port în timpul nopții.

Pantelleria, situată între Sicilia și Tunisia, este o destinație populară de plajă și drumeții, care include situri arheologice antice și formațiuni geografice naturale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE