Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO | Un șarpe a fost filmat în sala de mese a spitalului din Balș

Un șarpe a intrat în Spitalul Orășenesc din Balș și a ajuns în sala de mese. Reptila a fost văzută de o asistentă care a sunat la 112.

Imaginile au fost filmate de un pacient în sala de mese a spitalului din Balș. Șarpele, lung de un metru, se ascunde după un calorifer, apoi urcă pe un perete, spre fereastra închisă. Reptila, spun reprezentanții spitalului, s-a strecurat din grădină pe ușa din spate, pe care intră personalul medical.

Ramona Costache, managerul Spitalului Orășenesc Balș: „A ajuns pe hol, un hol care nu are treabă cu niciuna din secțiile din spital. Este un hol, cumva, la capătul secțiilor, iar saloanele normal că sunt pe secție, era Secția Chirurgie lângă și ușa de la secție închisă.”

O asistentă a văzut șarpele și a sunat la 112

Jandarmii au ajuns în mai puțin de 10 minute, dar reptila a reușit între timp să se strecoare pe sub ușa de la intrarea în sala de mese.

Ramona Costache, managerul Spitalului Orășenesc Balș: „Nu a intrat peste pacienți, nu au fost pacienți prezenți. La noi au loc lucrări de construcție în curtea exterioară și atunci s-ar putea să fi fost cumva deranjat și de faptul că la noi se lucrează, sunt buldoexcavatoare, se sapă.”

Simona Floricel, purtător de cuvânt Jandarmeria Olt: „Șarpele a fost capturat din sala de mese a spitalului și a fost eliberat în mediul natural.”

Nu este primul incident de acest fel

Conducerea spitalului spune că toate geamurile au plasă, iar singura măsură pe care o poate lua este să țină ușa din spate închisă. Nu este primul incident de acest fel. Acum câțiva ani, un șarpe a reușit să intre într-un alt corp al spitalului. De la începutul lui iunie, jandarmii din Olt au avut șapte intervenții pentru capturarea unor șerpi. În unele cazuri, a fost vorba de reptile găsite de oameni în case.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE