Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FOTO | O rachetă rusească a căzut pe teritoriul unei localități din Republica Moldova

Publicat de: Sabina Coman

O rachetă rusească doborâtă de armata ucraineană a căzut pe teritoriul Republicii Moldova, în dreptul localității Naslavcea. Mai multe efective ale MAI au securizat zona pentru a evita eventuale pericole.

În această dimineață, o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la hotar cu Ucraina. Până acum nu sunt înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuințe din Naslavcea au fost distruse, anunță Ministerul Afacerilor Interne.

VEZI GALERIA
4 imagini

*Sursă Foto: MAI Republica Moldova

Atac cu drone asupra unui baraj din Ucraina

Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 1 km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice.

Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații.

În prezent, efective ale MAI au încercuit zona căderii rachetei, pentru a evita eventuale pericole, iar un grup de documentare se află la fața locului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE