Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ferrari parcat pe trecerea de pietoni, ridicat în Sectorul 1. Val de ironii după ce Clotilde Armand a publicat fotografia

O fotografie cu un Ferrari parcat ilegal și ridicat de Poliția Locală Sector 1 a stârnit un val de reacții și de ironii pe Facebook. Postarea a strâns peste 600 de comentarii și aproximativ 200 de distribuiri.

Anunțul ridicării bolidului de lux a fost făcut, pe Facebook, de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. „Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand.

Internauții au reacțional rapid și, în scurt timp, au început glumele și ironiile. „A rămas fără benzină că băgase doar de 50 de lei”, a comentat unul dintre aceștia, iar un altul a completat: „Înseamnă că proprietarul nu e mulțumit de ea (de mașină, n.r.), c-am văzut că nu prea își cumpără lumea”.

„Doar cu BMW poți, așa am observat. De asemenea, cu BMW ai voie, și să mergi pe linia de tramvai”, a glumit un alt utilizator de Facebook.

Critici pentru Primărie

Alții nu s-au limitat la glume și au criticat si Primăria Sectorului 1 pentru că nu a amenajat locuri de parcare. „Dacă ai Ferrari asta nu înseamnă că ai unde să parchezi în sectorul 1. E perfect logic să ridici mașini când nu construiești parcări. E perfect logic să mărești tariful parcărilor și să nu investești 1 leu pentru a face altele”, a scris o persoană care a dat de înțeles că a și votat cu Clotilde Armand, la alegerile locale precedente.

„Doamna primar, dar câte astfel de autoturisme nu sunt parcate așa?! Și pe B-dul Ion Mihalache este o problemă majoră. Nu putem trece pe trotuare cu copiii în căruț... Trebuie să faceți mai multe locuri de parcare”, a comentat o tânără mamă, pe un ton ceva mai serios.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE