Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Federatia de Fotbal din Moldova: Meciul dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad se va juca fără spectatori

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Meciul de fotbal Sheriff Tiraspol (Moldova) – Partizan Belgrad (Serbia), programat pe 16 februarie, se va juca fără spectatori. Anunțul a fost făcut de Federația Moldovenească de Fotbal.

Astfel, FC Sheriff i-a informat pe fanii care au luat bilete pentru meci că clubul va returna banii cheltuiti pe bilete.

Clubul va returna spectatorilor contravaloarea biletelor

„Aducem la cunoștință suporterilor care și-au procurat bilete la meci că își vor putea recupera banii în cel mai scurt timp.

Astfel, cei care au procurat bilete de pe site-ul nostru își vor primii banii înapoi în decurs de 5 zile lucrătoare. În cazul în care banii nu vor reveni pe cont în termenul stabilit, vă puteți adresa pe tickets@fmf.md.

În paralel, persoanele care au procurat bilete de la magazinul Jako își vor putea recupera banii direct de la magazin.

Cerem scuze amatorilor de fotbal pentru incomoditățile provocate.”, este comunicatul transmis de FMF.

Meciul Sheriff Tiraspol (Moldova) - Partizan Belgrad (Serbia), din play-off-ului Europa Conference League se va disputa pe 16 februarie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, de la ora 22:00.

Decizia vine la o zi după ce președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că Rusia ar pregăti o lovitură de stat la Chișnău cu „diversioniști, atac asupra unor edificii ale statului și luare de ostatici”

Distribuie

Taguri